foneDoktor garanti

foneDoktoren.dk giver ALTID 2 års GARANTI på alle udskiftede dele.
Vi bruger UDELUKKENDE originale dele eller OEM!

Vores services

Kig forbi foneDoktoren på Vesterbro 5 og se vores store udvalg af mobil tilbehør.

Internettet boomer med tilbehør til smartphones. Men virker det nu også? Vi har et stort udvalg af tilbehør og giver altid Den bedste rådgivning omkring alle vores produkter så som, Panzerglass, kabler, adaptere, sd kort, covers samt computer tilbehør.

Har du en vigtige dokomenter, billeder, videoer, eller andet på en enhed som ikke helt virker som den skal. Så lad os hjælpe dig med at få reddet dataen.

Har din telefon, tablet, eller computer gemt på noget vigtig data? Kom forbi os og få reddet dataen, som vi kan få lagt på en USB eller ekstern hardisk .

Priser fra 499 kr. 

Driller elektronikken så er der hjælp og hente for de ældre

Forbruger elektronikken har i mange år været i rivende udvilking. Vi har igennem årene erfaret at en stor del af vores ældre kunder, har udfordringer med elektronikken. Kig forbi butikken og lad vores kvalificerede medarbejdere, hjælpe dig med dine udfordringer. Du kan selvfølgelig også ringe til os. Pris fra 200 kr.

Har du glemt din sikkerhedskode?

Eller har du trykket koden forkert for mange gange, så din telefon er blevet spærret? Så kom forbi vores butik og få en hjælpende hånd. Hvis du har en iPhone, skal du huske dit Apple-id ved indlevering af telefonen. Pris fra 200 kr.

Vi reparerer alle modeller af smartphones

Trænger din smartphone til en reparation? Så kom forbi vores butik allerede i dag. Vi udfører alle former for reparationer og bruger kun originale reservedele.

foneDoktoren.dk tilbyder også reparation af meget andet forbruger elektronik

Pc, mac, smartwatches, PlayStation og m.m.
Så længe vi kan få reservedelene hjem, og det kan betale sig for dig som kunde, er der ingen grænser for hvilket elektronik vi kan genopleve.