• Ring til os på tlf: 65 95 11 70

Om foneDoktoren

Vores butik har eksisteret siden 2004, og derfor har vi mere end 10 års erfaring med reparation af telefoner og tablets. 
Tilbage i 2004 startede vi med at være en selvstændig butik, som dengang hed TeleOdense, hvor vi primært låste telefoner op, samt opdaterede og reparerede disse for vores kunder. 

I årenes løb har vi sørget for at udvikle og ikke mindst forbedre vores kompetencer. I 2006 blev vi bl.a. en del af Telekæden, hvor vi har solgt abonnementer for Telia, Telenor, CBB etc. Vi fortsatte stadig med at lave reparation af telefoner, med stor kundetilfredshed. 

I 2011 oprettede vi hjemmesiden UnlockOdense.dk, hvor vi som den eneste virksomhed kunne tilbyde al information og rådgivning om reparation, software, unlock og opdateringer til iPhone, Samsung, Sony Ericsson, Nokia, LG og HTC telefoner, samt tablets. 

Fra 2014 skifter vi navn til foneDoktoren.dk, men vores ekspertise er stadig den samme. Grunden til vi skiftede navn var, at vi ønskede at fremstå som det vi var specialiseret i, nemlig reparation af telefoner og tablets. Med mere end 10 års erfaring indenfor branchen, så er foneDoktoren det mest logiske valg, når din telefon eller tablet trænger til en kærlig hånd. Vi har markedets bedste pris og udfører altid en professionel reparation af din telefon og tablet. Står du og mangler en reparation? Ring eller besøg vores butik og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores formål er at have glade og tilfredse kunder, derfor stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse hos foneDoktoren.  

Ved at benytte fonedoktoren.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×