• Ring til os på tlf: 65 95 11 70

Faq

Oftest stillede spørgsmål 

Kan jeg låne en telefon, når jeg indleverer min egen til reparation?

Vi stiller selvfølgelig altid en lånetelefon til rådighed for dig, når du får din telefon repareret hos FoneDoktoren.

Hvilke reservedele bliver brugt?

Hos FoneDoktoren er kvalitet i højsædet og vi bruger derfor kun de allerbedste reservedele. Til din iPhone bruger vi både originale og OEM reservedele, mens vi kun bruger originale reserve dele til din HTC, Samsung, Nokia, LG og Sony telefon.  

Hvad gør jeg, hvis jeg taber min telefon i vand?

Hvis du taber din telefon i vand, så kan vi hos foneDoktoren sagtens hjælpe dig. Vi har god erfaringer med vandskader og i over 90 % af tilfældene lykkes det os at reparere den. 

Vi skiller telefonen ad og renser den med professionelle midler og tørrer vi den med specielle værktøjer. Vi sørger selvfølgelig også for at samle og afprøve telefonen inden tilbagelevering.

Garanti

Hos foneDoktoren giver vi dig to års garanti på alle reparationer. Hvis der imod al forventning skulle opstå problemer, dækker vi alle omkostninger for dig.  

Tilpasser I gamle simkort til iPhone

Hos FoneDoktoren har vi mulighed for at klippe dit simkort til, så det passer til din nye iPhone.

Hvor lang er reparationstiden?

Hvis du indleverer din iPhone kan du forvente at have den tilbage inden for en time (afhængig af skaden)

Hvis du indleverer din iPad kan du forvente at have den tilbage efter 1 arbejdsdag.

Hvis du indleverer din HTC, Samsung, Sony, Nokia eller LG telefon kan du forvente at have den tilbage efter 1-2 arbejdsdage.   

Hvad koster det at få min telefon undersøgt eller fejlsøgt?

Hos foneDoktoren får man altid et gratis og uforpligtende tilbud på reparationen af sin telefon. Vi bruger vores store erfaring og ekspertise til at give dig den bedste vejledning omkring reparation og pris.

Hvorfor koster det så meget at reparere min telefon, når det kun er glasset der er i stykker?

I de fleste smartphones sidder glasset og displayet sammen, og derfor er det nødvendigt at skifte hele frontenheden for at telefonen fungerer optimalt.

 

 

 

Ved at benytte fonedoktoren.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×